Klubben:

klubben ligger på Dalmose skole og er for børnene i 4. 5. og 6. klasse

Klubben har åbent alle skoledage. Klubben kan i forbindelse med personalets ferie eller sygdomm være omlagt til fritidshjemmet på Dalmose daginstitution.

Børnene i 4. klasse høre under dagtilbudet, hvilket betyder at de ved ferie kan benytte fritidshjemmet i dets åbningstid. Børn uden morgenmodul må dog først komme kl. 7.30 til lukketid.

Klubben har til formål at tilbyde børnene et pædagogisk fritidstilbud efter skoletid. Der lægges vægt på inklusion og fælleskab, via fællesaktiviteter, såsom boldspil, aktiviteter i hallen, fællesspisning, tur til svømmehallen i Slagele. Personalet har fokus på børnenes trivsel og udvikling.

Børnene kommer og går selv hjem, hvilket betyder at personalets kontakt til hjemmet kan være sparsom. En jævnlig dialog er vigtig, så vi i tide kan hjælpe hvis der er børn som ikke føler sig tilpas, oplever eksklusion eller har svært ved relationer. Derfor anbefaler vi at i som forældre jævnligt kigger forbi -  vi kontakter selvfølge hvis vi vuderer, at der er behov for dialog.

Vi tilbyder te og ved særlige lejligheder brød. Børnene må gerne medbringe nudler, boller, frugt så de får et tiltrængt eftermiddagsmåltid.