Her bor vi Dalmose daginstitution

 Vores hjemmeside er pt. under redigering - forventes færdig sidst i januar.

Dalmose daginstitution er en integreret daginstitution med vuggestue, børnehave, fritidshjem og juniorklub.

Vi har omkring 140 børm oog 20 ansatte ligelig fordelt på pædagoger og medhjælpere. 

Vi har en lys og velindrettet institution med rigtig mange kvardratermeter der giver børnene mange legemuligheder i forskellige legemiljøer, f.eks. klodsrum, læserum/legerum, sanserum og en dejlig multisal med plads til fysisk udfoldelse. I børnehaven ligger det store fælleskøkken hvor vi åbner hver morgen og serverer morgenmad for dem som kommer tidligt.

Vi arbejder alderopdelt på stuerne med fast personale tilknyttet. Vi afløser og hjælper hinanden på tværs af stuerne ved ferie og sygdom, hvilket gør at børnene er kendt med de fleste ansatte. Lieledes kommer børnene på besøg rundt på de forskellige stuer, hvilket giver en glidende brobygning.

Vores legeplads er stor med dejlige grønne arealer med mulighed for, at undersøge og forske i naturen. Der er gynger, sandkasser, klatrestativ og mooncar bane, multibane mm. Vuggestuen har egen legeplads som er skæmet fra den store legeplads, så de i fred og ro kan færdes. 

Vores juniorklub har til huse på Dalmose skole, hvor de har egne lokaler indrettet efter de unges ønsker og behov. Klubben følger skolens kalender og holder lukket samme dage som skolen. I klubben går børnene fra 4 + 5 + 6 klasse og på aftalte dage kommer 3. klasse på besøg.

 

Siden er sidst opdateret 12. december 2019