Her bor vi Dalmose daginstitution

Dalmose daginstitution er en integreret daginstitution med vuggestue, børnehave, fritidshjem og juniorklub.

Institutionen ligger lige i udkanten af Dalmose i et dejligt grønt område med skov og natursti til Slagelse, Næstved og Skælskør.

Dalmose skole, sportshal, spejderhus  og busterminal ligger tæt ved institutionen.

 

Vi har et sted mellem 140 - 150  børn i institutionen, fordelt i de forskellige afdelinger og vi er 22 fastansatte, ligeligt fordelt på pædagoger og medhjælpere. 

Vores institution er lys og velindrettet med rigtig mange m2, fordelt på mange rum, som børnene kan fordele sig i.

Hver aldersgruppe er placeret i selvstændige grene ud fra en stor fordelingsgang. Således er der dejlig ro i institutionen, selvom det sprudler af energi og aktivitet. Hver afdeling er yderligere opdelt i mange mindre rum, hvilket giver børnene mange legemuligheder i forskellige legemiljøer, f.eks. klodsrum, læserum/legerum, sanserum. Endvidere har vi en dejlig multisal med plads til fysisk udfoldelse, samt afholdelse af diverse arrangementer som forældremøder, foredrag mm. 

Vores legeplads har store grønne arealer med mulighed for, at undersøge og forske i naturen. Der er gynger, sandkasser, klatrestativ, mooncar bane og multibane mm.

Vuggestuen har egen legeplads som er skærmet fra den store legeplads, så børnene i fred og ro kan færdes og udvikle sociale og motoriske færdigheder. 

Vores juniorklub har til huse på Dalmose skole, hvor de har egne lokaler indrettet efter de unges ønsker og behov. Klubben følger skolens kalender og holder lukket samme dage som skolen. I klubben går børnene fra 4. + 5. + 6. klasse og på aftalte dage kommer 3. klasse på besøg.

 

 

Siden er sidst opdateret 22. marts 2022